Novinky

February 13, 2024

Aktualizace Last Epoch 1.0: Vzrušující změny a vylepšení čekají!

Jakub Svoboda
WriterJakub SvobodaWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Akční RPG Last Epoch, které vyšlo v předběžném přístupu v roce 2019, je nyní připraveno k plnému spuštění. Pokud jste hru nevyzkoušeli během období předběžného přístupu, aktualizace 1.0 je ideální příležitostí pro nové hráče.

Aktualizace Last Epoch 1.0: Vzrušující změny a vylepšení čekají!

Co očekávat v aktualizaci 1.0

Aktualizace 1.0 Last Epoch nebude mít za následek úplný reset pro dlouholeté hráče, takže se nemusíte bát, že budou vaše postavy smazány. Dojde však k některým změnám, které metahrou otřesou a donutí hráče přehodnotit nejlepší sestavení ve hře.

Datum a čas vydání

Podle Eleventh Hour Games je aktualizace Last Epoch 1.0 a úplné vydání naplánováno na středu 21. února v 11:00 CT. Pro hráče v Americe bude aktualizace dostupná ke stažení ráno. Hráči v Austrálii a na Novém Zélandu si budou muset počkat do následujícího dne, 22. února.

Zde jsou data a časy spuštění pro další hlavní časová pásma:

  • Pacifický standardní čas (PT): 21. února, 9:00
  • Centrální standardní čas (CT/CST): 21. února, 11:00
  • Východní standardní čas (EST): 21. února, 12:00
  • Greenwichský střední čas (GMT): 12. února, 17:00
  • Středoevropský čas (SEČ): 21. února, 18:00
  • Australský východní letní čas (AEDT): 22. února, 4:00
  • Australský východní čas (AET): 22. února, 5:00

Vezměte prosím na vědomí, že online služby Last Epoch budou mimo provoz 24 hodin před spuštěním.

Spuštění konzole

V tuto chvíli není naplánováno spuštění Last Epoch pro konzole. Společnost Eleventh Hour Games plánuje v budoucnu přinést hru na konzole, ale nebyly oznámeny žádné konkrétní platformy ani okno vydání. Pokud chcete zažít plnou verzi, budete si ji muset zahrát na PC nebo počkat na spuštění konzole.

Nenechte si ujít aktualizaci Last Epoch 1.0 a připravte se prozkoumat vzrušující změny a vylepšení ve hře!

About the author
Jakub Svoboda
Jakub Svoboda
About

S bystrým porozuměním hraní a hlubokou láskou ke svým českým kořenům Jakub mění krajinu online casinových průvodců tím, že do nich vnáší místní kouzlo a univerzální půvab. Jeho zručná lokalizace přináší srdce České republiky na obrazovku každého hráče.

Send email
More posts by Jakub Svoboda
undefined is not available in your country. Please try:

Nejnovější zprávy

Mega Incineroar: Změna hry nebo konkurenční propadák?
2024-04-13

Mega Incineroar: Změna hry nebo konkurenční propadák?

Novinky