Novinky

February 14, 2024

Zápasy dvou hlavních kvalifikací CDL a aktualizace Rostermania

Jakub Svoboda
WriterJakub SvobodaWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po krátké přestávce po Major One je na Major Two naplánována další fáze online kvalifikací Call of Duty League.

Zápasy dvou hlavních kvalifikací CDL a aktualizace Rostermania

Rostermania

CDL Rostermania začala na začátku roku 2024, když několik týmů zamíchalo své sestavy po neuspokojivých startech do sezóny. Boston před domácím publikem nevyhrál ani jednu mapu, a tak Breach odpověděl vyřazením Capsida za Asima. Los Angeles Thieves také provedli změny, vyměnili Cammy a JoeDecieves za Nastie a Kremp.

Vegas oznámilo, že Standy již není součástí Legion, a Seattle přešel z ILLEY, který měl působivých prvních pár zápasů.

Ligové změny

O přestávce doznala samotná liga pár změn. Pro zápasy Major Two Qualifier jsou nové kopce a spawny Hardpoint a Rio nahradilo Skidrow Search and Destroy a Terminal Hardpoint.

Hlavní dva kvalifikační zápasy

Zde je první seznam zápasů kvalifikace Major Two pro sezónu 2024 CDL:

  • Pátek 16. února
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners vs. Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Sobota 17. února
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics vs. Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Neděle 18. února
About the author
Jakub Svoboda
Jakub Svoboda
About

S bystrým porozuměním hraní a hlubokou láskou ke svým českým kořenům Jakub mění krajinu online casinových průvodců tím, že do nich vnáší místní kouzlo a univerzální půvab. Jeho zručná lokalizace přináší srdce České republiky na obrazovku každého hráče.

Send email
More posts by Jakub Svoboda

Nejnovější zprávy

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC's Metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC's Metagame

Novinky