Novinky

October 29, 2023

Intenzivní bitva v Dota 2 Grand Finals: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Jakub Svoboda
WriterJakub SvobodaWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po 3 prodloužených víkendech je konečně čas na mezinárodní finále Dota 2 Grand Finals. Je to bitva evropských titánů, protože předchozí šampioni Team Spirit se musí utkat s Gaimin Gladiators. Mnoho her na této úrovni se vyhrává a prohrává pouze na draftech. Budeme živě sledovat každý návrh Velkého finále a budeme předpovídat.

Intenzivní bitva v Dota 2 Grand Finals: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Vzrušující série Dota

Toto má být jedna z nejvíce vzrušujících sérií Dota roku. Oba týmy jsou skutečně na vrcholu své hry. Nebylo by divu, kdyby to šlo na 5 her a je těžké dovolat se, kdo bude na prvním místě.

Team Spirit ve společnosti TI12

Team Spirit byl na tomto turnaji skutečně dominantní a byl prvním týmem, který se probojoval do Velkého finále The International Dota 2. Neprohrál jedinou sérii a vypadl pouze v několika samostatných hrách. Mnoho týmů se skutečně bojí nastoupit proti Yatoro, a to z dobrého důvodu.

Zatímco pozornost je často zaměřena na hráče, kteří nosí Spirit, jejich podpůrné duo Mira a Miposhka je jedním z nejlepších ve hře. Bude trvat dlouho, než někdo zapomene na Miposhčinu vítěznou Čarodějnici v tomto turnaji.

Šli od úspěchu k úspěchu a zatímco Gaimin Gladiators bude jejich dosud nejtěžším bojem, pokud je někdo dokáže porazit, je to Team Spirit.

Gaiminští gladiátoři jsou TI titáni

Gaimin Gladiators jsou jedním z nejpůsobivějších týmů v historii Dota. Vyhráli všechny Major a DreamLeague a také porazili Liquid ve spodní skupině. Zatímco fanoušci uznávají jejich úspěchy, mnozí jsou unavení z toho, že vyhrávají každé velké finále. Zvládnou to ještě jednou?

Všechny oči byly po většinu roku upřeny na midlanera Quinna, ale zdá se, že Dyrachyo je ten, koho je třeba sledovat. Nesmírně talentovaný hráč s obrovskou zásobou hrdinů by měl mít v botách i ten nejlepší třes.

Pokud bychom měli udělat předpověď, řekli bychom, že Team Spirit by měl být schopen vyhrát. Neprohráli velké finále, pokud to dotáhli tak daleko. Bez ohledu na výsledek se toto finále určitě zapíše do historie Dota.

Mezinárodní drafty Dota 2 Grand Finals

Zápas 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Jakub Svoboda
Jakub Svoboda
About

S bystrým porozuměním hraní a hlubokou láskou ke svým českým kořenům Jakub mění krajinu online casinových průvodců tím, že do nich vnáší místní kouzlo a univerzální půvab. Jeho zručná lokalizace přináší srdce České republiky na obrazovku každého hráče.

Send email
More posts by Jakub Svoboda
undefined is not available in your country. Please try:

Nejnovější zprávy

Nejistá budoucnost LCS: Péče o domácí talent vs. spoléhání se na dovoz
2024-05-14

Nejistá budoucnost LCS: Péče o domácí talent vs. spoléhání se na dovoz

Novinky